Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Haus Bernhard

Lejlighedskomplekset Haus Bernhard er centralt beliggende i Sölden, med både centrum og liften blot 300 meter væk. Lejligheden er rummelig og har en stor balkon med udsigt over de smukke hvide bjergtoppe. Tæt ved lejligheden finder du flere butikker og et supermarked, hvor du kan købe ind til feriens måltider.

Efter en dejlig dag på pisterne er der masser af butikker at se på i hovedgaden, så den er perfekt til en hyggelig gåtur. Du kan også nyde en kop varm chokolade eller gløgg på en af caféerne. Byens afterski-barer byder også på masser af stemningsfyldt eftermiddagshygge. Der er i det taget masser af muligheder i Sölden.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum ca. 300 meter
 • Afstand til busstoppested til skilift ca. 300 meter ( skibus gratis mod forevisning af billet)
 • Afstand til skilift ca. 300 meter
 • Afstand til nærmeste (mini)supermarked ca. 300 meter

Læs mere

 • Central beliggenhed
 • Stor lejlighed
 • Smuk udsigt
 • Med bus eller bil

Faciliteter

 • Parkeringsplads
 • Sengelinned inkluderet
 • Håndklæder inkluderet
 • Viskestykker inkluderet

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52235

Skiområdet: Sölden

Højde

3340m
1350m

Piste

28km

69km

51km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 7
Gondel 0
Stoeltjeslift 17
Sleeplift 12

Gletscher

2

Langrend

15km

Funpark

1

Skiløb over trægrænsen i Sölden
Sölden er beliggende i det vestligste Østrig - og har et særdeles velfungerende skiterræn. Destinationen er det sted i Alperne, hvor man finder flest bjerge over 3.000 meters højde (der er ca. 90). Af den grund ligger langt det meste af skiområdet over trægrænsen. Terrænets længste nedfart er på ikke mindre end 11 km, og der findes derudover 2 fun parks til snowboardere.

Moderne lifter og godt skiløb
Skiløbet i Sölden er godt - dog er det ikke et af de største østrigske steder målt på pistekilometer, men det vejer det gode og moderne liftsystem op for. Begyndere har blandt andet et område nede i nærheden af byen, hvor det for alvor er muligt at boltre sig under skiferien. Derudover er der også masser af pister til begyndere omkring Giggijoch-plateauet.

Masser af udfordringer
Den øvede skiløber kan komme vidt omkring i området og blive udfordret på både pister, pukler og off-piste under en skiferie i Sölden. Derudover er der også mulighed for udflugter for de mere øvede skiløbere, der altså for alvor kan nyde godt af, at langt det meste skiløb i området ligger over 2.000 meter og på den måde være sikker på god sne under en skiferie i Sölden.

Når en skiferie i Sölden skal byde på andet end skiløb, kan man forsøge sig med nogle af de mange andre sportsgrene, som man kan udfolde sig med i byens store sportscenter. Her tilbyder man mere end 30 forskellige sportsgrene. Er man mere til afterski, kan man besøge en af de mange paraplybarer, der findes i Sölden – eller man kan besøge Jacobs Weinfassel eller Grizzly Bar.

Har du et liftkort til min. tre dage i Sölden kan du fra i år få endnu mere ud af det, for fra 2017 får du nemlig også adgang til de 110 kilometer pister i Obergurgl/Hochgurgl

 

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Sölden

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52235
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=156769 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel