Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Sölderhof

9

Er hyggelige omgivelser, central beliggenhed og god mad på din ønskeliste, når skiferien går til Østrig? Så er Hotel Sölderhof i Sölden noget for dig. Her bor du 100 meter fra centrum af Sölden og 200 meter fra pisten og liften. Indkvarteringen sker i hotellets 50 dobbeltværelser, som alle er hyggeligt indrettet. Hotellets wellness-afdeling sørger for afslapning efter dagens udfoldelser på pisterne. Her er rig mulighed for at få plejet ømme muskler i saunaen, dampbadet eller jacuzzien. Dit ophold på Hotel Sölderhof er med god halvpension, som serveres i hotellets restaurant. Sunweb anbefaler Hotel Sölderhof til voksne og familier med større børn, som vil bo centralt og i hyggelige omgivelser under skiferien i Sölden.

 

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • I udkanten af centrum
 • Afstand til centrum; ca. 100 meter
 • Afstand til skipiste ca. 200 meter
 • Afstand til busstoppested til skilift ca. 150 meter ( skibus gratis mod forevisning af billet)

Læs mere

 • Tæt ved liften
 • God mad
 • Wellness
 • Hyggeligt hotel
 • Med bus eller bil
 • I centrum

Faciliteter

 • Samlet antal værelser: antal 50
 • Autentisk overnatningssted
 • Reception
 • Elevator

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Halvpension

The halfboard includes a breakfast buffet and diner will also be served in buffetstyle with a saladbuffet at the side. Between 24 december 2016 and 15 april 2017 there is 3 times a week a lunch buffet with cake or soup.
Christmas diner and New Year diner are included.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52235

Skiområdet: Sölden

Højde

3340m
1350m

Piste

28km

69km

51km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 7
Gondel 0
Stoeltjeslift 17
Sleeplift 12

Gletscher

2

Langrend

15km

Funpark

1

Skiløb over trægrænsen i Sölden
Sölden er beliggende i det vestligste Østrig - og har et særdeles velfungerende skiterræn. Destinationen er det sted i Alperne, hvor man finder flest bjerge over 3.000 meters højde (der er ca. 90). Af den grund ligger langt det meste af skiområdet over trægrænsen. Terrænets længste nedfart er på ikke mindre end 11 km, og der findes derudover 2 fun parks til snowboardere.

Moderne lifter og godt skiløb
Skiløbet i Sölden er godt - dog er det ikke et af de største østrigske steder målt på pistekilometer, men det vejer det gode og moderne liftsystem op for. Begyndere har blandt andet et område nede i nærheden af byen, hvor det for alvor er muligt at boltre sig under skiferien. Derudover er der også masser af pister til begyndere omkring Giggijoch-plateauet.

Masser af udfordringer
Den øvede skiløber kan komme vidt omkring i området og blive udfordret på både pister, pukler og off-piste under en skiferie i Sölden. Derudover er der også mulighed for udflugter for de mere øvede skiløbere, der altså for alvor kan nyde godt af, at langt det meste skiløb i området ligger over 2.000 meter og på den måde være sikker på god sne under en skiferie i Sölden.

Når en skiferie i Sölden skal byde på andet end skiløb, kan man forsøge sig med nogle af de mange andre sportsgrene, som man kan udfolde sig med i byens store sportscenter. Her tilbyder man mere end 30 forskellige sportsgrene. Er man mere til afterski, kan man besøge en af de mange paraplybarer, der findes i Sölden – eller man kan besøge Jacobs Weinfassel eller Grizzly Bar.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Sölden

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52235
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=187864 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel