Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Sunny

8,5

Hotel Sunny Sölden i Ötztal er et hyggeligt 4-stjernet hotel beliggende ca. 500 meter fra centrum af Sölden. Hotellet er særligt velegnet til dig, som ønsker at holde en afslappende familieferie med god mad. Sunny Sölden har desuden et dejligt wellness-center, hvor du kan slappe af i finsk sauna eller bio-sauna. Du kan også få pulsen op i fitnesscenteret eller tage et par baner i hotellets swimmingpool. Her er også mulighed for massage og solarium, mod betaling. I centrum af Sölden finder du et udvalg af butikker, restauranter og hyggelige afterski-barer.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum; ca. 500 meter
 • Afstand til lufthavn Innsbruck: ca. 80 kilometer
 • Afstand til togstation Ötztal: ca. 40 kilometer
 • Afstand til langrendsløjpe ca. 50 meter

Læs mere

 • Perfekt til familieferie
 • Wellness
 • Med bus eller bil
 • Tæt på centrum

Faciliteter

 • Klasse: komfort
 • Reception
 • Elevator
 • Safetybox (på værelset: gratis)

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Halvpension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52235

Skiområdet: Sölden

Højde

3340m
1350m

Piste

28km

69km

51km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 7
Gondel 0
Stoeltjeslift 17
Sleeplift 12

Gletscher

2

Langrend

15km

Funpark

1

Skiløb over trægrænsen i Sölden
Sölden er beliggende i det vestligste Østrig - og har et særdeles velfungerende skiterræn. Destinationen er det sted i Alperne, hvor man finder flest bjerge over 3.000 meters højde (der er ca. 90). Af den grund ligger langt det meste af skiområdet over trægrænsen. Terrænets længste nedfart er på ikke mindre end 11 km, og der findes derudover 2 fun parks til snowboardere.

Moderne lifter og godt skiløb
Skiløbet i Sölden er godt - dog er det ikke et af de største østrigske steder målt på pistekilometer, men det vejer det gode og moderne liftsystem op for. Begyndere har blandt andet et område nede i nærheden af byen, hvor det for alvor er muligt at boltre sig under skiferien. Derudover er der også masser af pister til begyndere omkring Giggijoch-plateauet.

Masser af udfordringer
Den øvede skiløber kan komme vidt omkring i området og blive udfordret på både pister, pukler og off-piste under en skiferie i Sölden. Derudover er der også mulighed for udflugter for de mere øvede skiløbere, der altså for alvor kan nyde godt af, at langt det meste skiløb i området ligger over 2.000 meter og på den måde være sikker på god sne under en skiferie i Sölden.

Når en skiferie i Sölden skal byde på andet end skiløb, kan man forsøge sig med nogle af de mange andre sportsgrene, som man kan udfolde sig med i byens store sportscenter. Her tilbyder man mere end 30 forskellige sportsgrene. Er man mere til afterski, kan man besøge en af de mange paraplybarer, der findes i Sölden – eller man kan besøge Jacobs Weinfassel eller Grizzly Bar.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Sölden

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52235
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=127392 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel