Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Alte Post

8,1

Hotel Alte Post er et yderst populært sted i hjertet af Ellmau. Det 4 stjernede hotel råder over en stemningsfuld lounge, når man træder indenfor og desuden en åben pejs og hotelbar. Perfekt til en god drink efter en lang dag i sneen. Beliggenheden er ideel i forhold til alt hvad du har brug for i løbet af din skiferie. I området finder du forskellige butikker, restauranter, barer og desuden busstoppestedet, hvorfra skibussen afgår og sætter dig af ved Hartkaiserbahn i løbet af et par minutter. Du kan også restituere i den dejlig behagelige sauna i hotellet, hvor afslapning er i højsæde efter en intensiv dag på ski!

Læs mere

  • Stemningsfyldt hotel
  • I nærheden af skiliften
  • I Ellmau centrum

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52206

Skiområdet: Wilder Kaiser-Brixental

Højde

1957m
620m

Piste

33km

129km

122km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 16
Gondel 0
Stoeltjeslift 35
Sleeplift 39

Gletscher

Ingen

Langrend

196km

Funpark

2

Stort og velfungerende liftsystem
Wilder Kaiser-Brixental er et dejligt område med masser af muligheder for både snowboardere, alpine skiløbere og langrendsløbere. Det populære område dækker over byerne Ellmau, Going, Scheffau, Söll, Hopfgarten, Brixen im Thale og Westendorf og byder på i alt 279 km pister i Østrigs største skiområde. Områdets omfattende og velfungerende liftsystem sikre at der aldrig er lang ventetid.

Masser af aktiviteter
Det er endda muligt at stå på ski mellem de syv landsbyer. Udover ski, snowboarding og langrend, byder Wilder Kaiser-Brixental også på masser af andre aktiviteter. Her kan du prøve kræfter med paragliding, kælkning eller besøge iglobyen, Alpeniglu.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Wilder Kaiser-Brixental

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52206
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=147035 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel