Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Hochfilzer

8,1

Søger du et hyggeligt familiehotel? Så behøver du ikke lede længere. Hotel Hochfilzer er et unikt hotel med mange luksus faciliteter og en central beliggenhed i Ellmau centrum. Du kan slappe af på solterrassen, eller tage med på en fakkelvandring, som organiseres en gang om ugen. Der er desuden live musik 3 gange om ugen. Der er endda tænkt på børnene, da der dagligt fra søndag til fredag mellem kl. 18-20 er børnepasning inklusiv en børnemiddag med specielle børnemenuer. Du har også gode muligheder for at restituere i Hotel Hochfilzer, der er nemlig sauna, swimmingpool og boblebad. Du vil helt sikkert føle dig veludhvilet og godt tilpas, efter en skiferie i dette hotel!

Læs mere

  • Luksus hotel
  • Swimmingpool og sauna
  • Live musik og fakkelvandring
  • Beliggende i centrum

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52206

Skiområdet: Wilder Kaiser-Brixental

Højde

1957m
620m

Piste

33km

129km

122km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 16
Gondel 0
Stoeltjeslift 35
Sleeplift 39

Gletscher

Ingen

Langrend

196km

Funpark

2

Stort og velfungerende liftsystem
Wilder Kaiser-Brixental er et dejligt område med masser af muligheder for både snowboardere, alpine skiløbere og langrendsløbere. Det populære område dækker over byerne Ellmau, Going, Scheffau, Söll, Hopfgarten, Brixen im Thale og Westendorf og byder på i alt 279 km pister i Østrigs største skiområde. Områdets omfattende og velfungerende liftsystem sikre at der aldrig er lang ventetid.

Masser af aktiviteter
Det er endda muligt at stå på ski mellem de syv landsbyer. Udover ski, snowboarding og langrend, byder Wilder Kaiser-Brixental også på masser af andre aktiviteter. Her kan du prøve kræfter med paragliding, kælkning eller besøge iglobyen, Alpeniglu.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Wilder Kaiser-Brixental

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52206
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=147052 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel