Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Gasthof Aschenwald

Det hyggelige Gasthof Aschenwald ligger knap 1 km fra Westendorfs lille centrum og er et traditionelt hotel med en dejlig atmosfære. Fra hotellet er der 1 km til den nærmeste lift, hvorfra du har mulighed for at boltre dig på de næsten endeløse pister. Indkvarteringen sker i pæne dobbeltværelser og familieværelser, og maden på Gasthof Aschenwald er god, traditionel østrigsk mad, som indgår i prisen på dit ophold. Sunweb anbefaler Gasthof Aschenwald til både voksne og familier, som ønsker at nyde skiferien i hyggelige og traditionelle omgivelser.

Læs mere

  • Traditionelt og hyggeligt
  • God mad
  • Tæt ved skibus
  • Værelser med plads til 4

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52206

Skiområdet: Wilder Kaiser-Brixental

Højde

1957m
620m

Piste

33km

129km

122km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 16
Gondel 0
Stoeltjeslift 35
Sleeplift 39

Gletscher

Ingen

Langrend

196km

Funpark

2

Stort og velfungerende liftsystem
Wilder Kaiser-Brixental er et dejligt område med masser af muligheder for både snowboardere, alpine skiløbere og langrendsløbere. Det populære område dækker over byerne Ellmau, Going, Scheffau, Söll, Hopfgarten, Brixen im Thale og Westendorf og byder på i alt 279 km pister i Østrigs største skiområde. Områdets omfattende og velfungerende liftsystem sikre at der aldrig er lang ventetid.

Masser af aktiviteter
Det er endda muligt at stå på ski mellem de syv landsbyer. Udover ski, snowboarding og langrend, byder Wilder Kaiser-Brixental også på masser af andre aktiviteter. Her kan du prøve kræfter med paragliding, kælkning eller besøge iglobyen, Alpeniglu.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Wilder Kaiser-Brixental

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52206
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=4080878 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel