Masser af sjov i sneen

Skiferie til Zell am See - Kaprun

Skiområdet: Zell am See - Kaprun

tilbage

Piste

29km

55km

54km

0km

138km Total

Lifte

Treinen 1
Cabine 12
Gondel 0
Stoeltjeslift 17
Sleeplift 18

Højde

3029m
753m

Gletscher

1

Langrend

230km

Funpark

4

I denne region bookede

Alenerejsende
2,4%
Unge par
14,1%
Ældre par
10%
Familier med små børn
5,9%
Familier med større børn
20,2%
Vennegrupper
21,8%
Øvrige grupper
25,7%
Tip
Tip

Besøg den smukke Kaprun gletsjer, som byder på smukke pister og alletiders snowpark. Gletsjeren ligger som højt, at her ofte er skyfrit Floor, Vinterredaktør

Skiferie i Zell am See - Kaprun

Skiløb på gletsjeren
Zell am See - Kaprun er et af de bedste skisportssteder i Østrig. I dette område finder du blandt andet Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen og Fusch. På grund af de mange gletsjere og snekanoner er snesikkerheden meget høj. Den yderligere fordel af gletsjeren er også, at den er egnet til både begyndere og øvede.

Godt liftsystem
Gondolerne ’Gletscherjet 1’ og "Gletscherjet 2' bringer dig hurtigt fra Kaprun til lifterne ved Kitzsteinhorn. Fra Zell am See afgår tre gondoler, som sikrer hurtig transport til de højeste toppe af Schmittenhöhe. Fra Schüttdorf er der en forbindelse på Areitbahn til Schmittenhöhe.

Noget for alle i Zell am See-Kaprun
For langrendsløbere, omfatter dette område den berømte "Pinzga Loipe", hvor du finder op til 200 km langrendspister. Snowboardere kan også, ud over på pisterne, give den gas i funparken og i halfpipen. På toppen af Schmittenhöhe ligger Berghotel med en kæmpe solterrasse. Når solen skinner kan man ofte opleve levende musik her. Den sorte piste er en udfordring og en god afslutning på en skøn dag på ski. Gør jer selv den tjeneste at besøge Snaps Hans på toppen af Schmittenhöhe.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Kort Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52306 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

73 indkvarteringer i Zell am See - Kaprun

Vis alle ledige indkvarteringer i Zell am See - Kaprun

I Zell am See - Kaprun ligger 3 byer

Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel