Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Alpz Apartments

6,4

Alpz Apartments er centralt beliggende i Zell am See bydelen Schüttdorf og tilbyder en fantastisk udsigt over det berømte bjerg "Schmittenhöhe" af Zell am See. Det venlige par Celal og Kirsten og deres fire børn, giver dig en varm velkomst og kan fortælle dig alt om området. Hvis du bestiller Alpz kan du vise din nøgle og få 10% rabat på alle pizzaer, pastaretter, salater og meget mere i restaurant Flame. Lejlighederne er af ældre dato og fremstår en smule slidte, og de største af kan rumme op til 6 personer. Vi anbefaler Alpz Apartment til alle, som vil bo i gåafstand til både pisten og liften under skiferien i Zell am See.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • I centrum
 • Afstand til det gamle centrum Zell am See: ca. 2 kilometer
 • Afstand til lufthavn Innsbruck ca. 135 kilometer: Salzburg ca. 80 kilometer
 • Afstand til togstation ca. 2 kilometer: Pinzgauer Bahn: ca. 150 meter

Læs mere

 • Centralt
 • 10% rabat på restaurant Flame
 • Med bil eller fly
 • Tæt på centrum

Faciliteter

 • Klasse: komfort
 • Moderne indrettet
 • Ingen elevator
 • Ingen safetybox

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

Skiområdet: Zell am See - Kaprun

Højde

3029m
753m

Piste

29km

55km

54km

0km

Lifte

Treinen 1
Cabine 12
Gondel 0
Stoeltjeslift 17
Sleeplift 18

Gletscher

1

Langrend

230km

Funpark

4

Skiløb på gletsjeren
Zell am See - Kaprun er et af de bedste skisportssteder i Østrig. I dette område finder du blandt andet Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen og Fusch. På grund af de mange gletsjere og snekanoner er snesikkerheden meget høj. Den yderligere fordel af gletsjeren er også, at den er egnet til både begyndere og øvede.

Godt liftsystem
Gondolerne ’Gletscherjet 1’ og "Gletscherjet 2' bringer dig hurtigt fra Kaprun til lifterne ved Kitzsteinhorn. Fra Zell am See afgår tre gondoler, som sikrer hurtig transport til de højeste toppe af Schmittenhöhe. Fra Schüttdorf er der en forbindelse på Areitbahn til Schmittenhöhe.

Noget for alle i Zell am See-Kaprun
For langrendsløbere, omfatter dette område den berømte "Pinzga Loipe", hvor du finder op til 200 km langrendspister. Snowboardere kan også, ud over på pisterne, give den gas i funparken og i halfpipen. På toppen af Schmittenhöhe ligger Berghotel med en kæmpe solterrasse. Når solen skinner kan man ofte opleve levende musik her. Den sorte piste er en udfordring og en god afslutning på en skøn dag på ski. Gør jer selv den tjeneste at besøge Snaps Hans på toppen af Schmittenhöhe.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=39793 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel