Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Chalet Schönberger

8,3

Chalet Schönberger ligger ca. 1,6 km uden for Zell am See og med direkte adgang til pisterne. Her er plads til 16 personer, og chaletet er derfor velegnet til familieskiferie, eller hvis du rejser med en større gruppe venner. Chaletet er pænt og moderne møbleret, og her er alt, hvad du behøver til en skøn skiferie i Østrig. Chaletet har både sauna og egen udendørs jacuzzi, hvor du kan nyde det varme vand og den fantastiske udsigt over det smukke landskab. Søger du lidt ekstra forkælelse, har du mulighed for at benytte wellness-faciliteterne på det nærliggende Wildbachhof (mod betaling). Sunweb anbefaler Chalet Schönberger til grupper, som ønsker at bo komfortabelt og med direkte adgang til pisterne.

 

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum ca. 1,6 kilometer
 • Lige ved skipisten
 • Afstand til skilift ca. 100 meter

Læs mere

 • Ski in/ ski out
 • Pænt og moderne møbleret
 • Privat, udendørs jacuzzi
 • Sauna
 • Chalet med plads til 16 personer

Faciliteter

 • Depositum (betales kontant)
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Turistskat: for deltagere med alder op fra. 15 år ca. 1,10 € pr person pr nat (betales lokalt, obligatorisk)

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

Skiområdet: Zell am See - Kaprun

Højde

3029m
753m

Piste

29km

55km

54km

0km

Lifte

Treinen 1
Cabine 12
Gondel 0
Stoeltjeslift 17
Sleeplift 18

Gletscher

1

Langrend

230km

Funpark

4

Skiløb på gletsjeren
Zell am See - Kaprun er et af de bedste skisportssteder i Østrig. I dette område finder du blandt andet Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen og Fusch. På grund af de mange gletsjere og snekanoner er snesikkerheden meget høj. Den yderligere fordel af gletsjeren er også, at den er egnet til både begyndere og øvede.

Godt liftsystem
Gondolerne ’Gletscherjet 1’ og "Gletscherjet 2' bringer dig hurtigt fra Kaprun til lifterne ved Kitzsteinhorn. Fra Zell am See afgår tre gondoler, som sikrer hurtig transport til de højeste toppe af Schmittenhöhe. Fra Schüttdorf er der en forbindelse på Areitbahn til Schmittenhöhe.

Noget for alle i Zell am See-Kaprun
For langrendsløbere, omfatter dette område den berømte "Pinzga Loipe", hvor du finder op til 200 km langrendspister. Snowboardere kan også, ud over på pisterne, give den gas i funparken og i halfpipen. På toppen af Schmittenhöhe ligger Berghotel med en kæmpe solterrasse. Når solen skinner kan man ofte opleve levende musik her. Den sorte piste er en udfordring og en god afslutning på en skøn dag på ski. Gør jer selv den tjeneste at besøge Snaps Hans på toppen af Schmittenhöhe.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=186377 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel