Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Familiehotel Hagleitner

Den trendy Kinderhotel Hagleitner er omgivet af de imponerende bjerge i Hohe Tauern og den smukke sø Zell am See. Hotellet er familiehotel med fokus på familiens yngste, og tilbyder helt unikke produkter og oplevelser - Herunder tæller bl.a. et børnevenligt spa-område på 650 m². Familieværelserne er komfortabelt indrettet med trægulv eller tæppe, og en kombination af naturlige materialer og moderne farver og granskov, og alle enheder har en balkon med udsigt over de smukke omgivelser. Skiliften ligger kun 300 meter væk, men der er regelmæssig busforbindelse fra hotellet til skiliften. Om eftermiddagen efter skiløb, er der masser af underholdningsmuligheder med pool, indendørs legeplads og spil. I finder også Kids Club Pongos enorme legeplads på 800 m². Her finder du en stor 100 m² indendørs legeland med rutschebaner, tårne​​, huler, tunneler, og en biograf med Dolby Surround. Der er også babymassage og børnepasning tilbydes. Og når børnene underholdes i miniklubben, kan forældrene slappe af i den omfattende spa for voksne, omfattende indendørs og udendørs swimmingpool, sauna, tyrkisk dampbad, romersk bad og en børnepool. Den panoramiske restaurant har en walk-in glas kube i midten, der er lækre middage på menuen hver dag, og om eftermiddagen kan du nyde kage, is og snacks. F...

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum zell am see: ca. 3 kilometer
 • Afstand til lufthavn salzburg ca. 80 kilometer
 • Afstand til togstation ca. 3 kilometer
 • Skibus lige fra hotellet ( skibus gratis mod forevisning af billet)

Læs mere

 • Paradis for børn
 • Stor legeplads
 • Rummelige familieværelser

Faciliteter

 • Reception
 • Elevator
 • Safetybox (på værelset)
 • Lobby

Flere faciliteter

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

Skiområdet: Zell am See - Kaprun

Højde

3029m
753m

Piste

29km

55km

54km

0km

Lifte

Treinen 1
Cabine 12
Gondel 0
Stoeltjeslift 17
Sleeplift 18

Gletscher

1

Langrend

230km

Funpark

4

Skiløb på gletsjeren
Zell am See - Kaprun er et af de bedste skisportssteder i Østrig. I dette område finder du blandt andet Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen og Fusch. På grund af de mange gletsjere og snekanoner er snesikkerheden meget høj. Den yderligere fordel af gletsjeren er også, at den er egnet til både begyndere og øvede.

Godt liftsystem
Gondolerne ’Gletscherjet 1’ og "Gletscherjet 2' bringer dig hurtigt fra Kaprun til lifterne ved Kitzsteinhorn. Fra Zell am See afgår tre gondoler, som sikrer hurtig transport til de højeste toppe af Schmittenhöhe. Fra Schüttdorf er der en forbindelse på Areitbahn til Schmittenhöhe.

Noget for alle i Zell am See-Kaprun
For langrendsløbere, omfatter dette område den berømte "Pinzga Loipe", hvor du finder op til 200 km langrendspister. Snowboardere kan også, ud over på pisterne, give den gas i funparken og i halfpipen. På toppen af Schmittenhöhe ligger Berghotel med en kæmpe solterrasse. Når solen skinner kan man ofte opleve levende musik her. Den sorte piste er en udfordring og en god afslutning på en skøn dag på ski. Gør jer selv den tjeneste at besøge Snaps Hans på toppen af Schmittenhöhe.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=155716 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel