Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Grand Hotel Zell am See

Grand Hotel Zell am See byder på en unik beligenhed på en lille privat halvø, lige ud til den smukke Zeller See. Udover den smukke beliggenhed er hotellet også kendt for sin charmerende indretning og gæstfrie atmosfære. Værelserne er moderne og indrettet med alle de bekvemmeligheder, som kan forventes af et hotel i denne klasse. Skibussen holder tæt ved hotellet, og du kommer således hurtigt og nemt til liften, som ligger blot 500 meter fra hotellet.

Grand Hotel Zell am See har et dejligt wellness-center, hvor du både kan nyde tyrkisk bad, sauna, massage eller en tur i swimmingpoolen. Mens du slapper af i wellness-centeret, sikrer hotellets underholdningsprogram at børnene ikke kommer til at kede sig. I hotellets stilfulde restaurant kan du nyde en variation af lokale og internationale retter, men du lader dig betage af den fantastiske udsigt over Zeller See.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • I centrum
 • Afstand til lufthavn salzburg: ca. 100 kilometer
 • Afstand til togstation ca. 500 meter
 • Afstand til pengeautomat ca. 100 meter

Læs mere

 • Børnevenligt
 • Lige ved Zeller See
 • Swimmingpool
 • Med bus eller bil eller fly
 • Tæt på centrum

Faciliteter

 • Klasse: luksus
 • Autentisk overnatningssted
 • Børnevenligt kompleks
 • Reception (er åben 24 timer i døgnet)

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Halvpension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

Skiområdet: Zell am See - Kaprun

Højde

3029m
753m

Piste

29km

55km

54km

0km

Lifte

Treinen 1
Cabine 12
Gondel 0
Stoeltjeslift 17
Sleeplift 18

Gletscher

1

Langrend

230km

Funpark

4

Skiløb på gletsjeren
Zell am See - Kaprun er et af de bedste skisportssteder i Østrig. I dette område finder du blandt andet Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen og Fusch. På grund af de mange gletsjere og snekanoner er snesikkerheden meget høj. Den yderligere fordel af gletsjeren er også, at den er egnet til både begyndere og øvede.

Godt liftsystem
Gondolerne ’Gletscherjet 1’ og "Gletscherjet 2' bringer dig hurtigt fra Kaprun til lifterne ved Kitzsteinhorn. Fra Zell am See afgår tre gondoler, som sikrer hurtig transport til de højeste toppe af Schmittenhöhe. Fra Schüttdorf er der en forbindelse på Areitbahn til Schmittenhöhe.

Noget for alle i Zell am See-Kaprun
For langrendsløbere, omfatter dette område den berømte "Pinzga Loipe", hvor du finder op til 200 km langrendspister. Snowboardere kan også, ud over på pisterne, give den gas i funparken og i halfpipen. På toppen af Schmittenhöhe ligger Berghotel med en kæmpe solterrasse. Når solen skinner kan man ofte opleve levende musik her. Den sorte piste er en udfordring og en god afslutning på en skøn dag på ski. Gør jer selv den tjeneste at besøge Snaps Hans på toppen af Schmittenhöhe.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=156419 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel