Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Daxer

Hotel Daxer i Zell am See er det perfekte udgangspunkt for en god skiferie. Hotellet er smukt beliggende på den solrige side af Schmittental lige op ad ​​Schmittenhöhebahn's lifthus. En elevator tager dig til liften. Når dagens strabadser på pisterne er veloverstået, er der mulighed for skiløb frem til få meter fra hotellet. Vel hjemvendt til Hotel Daxer kan du forny din energi i hotellets sauna og indendørs pool. Derefter kan du nyde den smukke panoramaudsigt i hotellets vinterhave. Hotellet er kendt for sit gode køkken, så nyd den 4-rettersmenu, der serveres hver aften. Aftenen kan ligeledes bruges på at surfe på nettet på din smartphone eller bærbare computer via hotellets gratis WiFi.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum; ca. 2 kilometer
 • Afstand til lufthavn Salzburg: ca. 80 kilometer
 • Afstand til togstation ca. 2,5 kilometer
 • Afstand til busstoppested ca. 100 meter

Læs mere

 • Godt køkken
 • Tæt på pist og lift
 • Venligt personale
 • Med bil eller fly

Faciliteter

 • Klasse: luksus
 • Reception
 • Elevator
 • Spisesal

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Halvpension

Morgenmadsbuffet og 4 retters aftenmenu.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

Skiområdet: Zell am See - Kaprun

Højde

3029m
753m

Piste

29km

55km

54km

0km

Lifte

Treinen 1
Cabine 12
Gondel 0
Stoeltjeslift 17
Sleeplift 18

Gletscher

1

Langrend

230km

Funpark

4

Skiløb på gletsjeren
Zell am See - Kaprun er et af de bedste skisportssteder i Østrig. I dette område finder du blandt andet Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen og Fusch. På grund af de mange gletsjere og snekanoner er snesikkerheden meget høj. Den yderligere fordel af gletsjeren er også, at den er egnet til både begyndere og øvede.

Godt liftsystem
Gondolerne ’Gletscherjet 1’ og "Gletscherjet 2' bringer dig hurtigt fra Kaprun til lifterne ved Kitzsteinhorn. Fra Zell am See afgår tre gondoler, som sikrer hurtig transport til de højeste toppe af Schmittenhöhe. Fra Schüttdorf er der en forbindelse på Areitbahn til Schmittenhöhe.

Noget for alle i Zell am See-Kaprun
For langrendsløbere, omfatter dette område den berømte "Pinzga Loipe", hvor du finder op til 200 km langrendspister. Snowboardere kan også, ud over på pisterne, give den gas i funparken og i halfpipen. På toppen af Schmittenhöhe ligger Berghotel med en kæmpe solterrasse. Når solen skinner kan man ofte opleve levende musik her. Den sorte piste er en udfordring og en god afslutning på en skøn dag på ski. Gør jer selv den tjeneste at besøge Snaps Hans på toppen af Schmittenhöhe.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=121353 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel