Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Der Waldhof

8,1

Hotel Der Waldhof er et stilrent 4-stjernet hotel beliggende i Schmittenhöhe ovenfor Zell am See. Der er 250 meter til gondolen Schmittenhöhe, og skibussen, der holder direkte foran hotellet, tager jer derned på få minutter. En grøn pist løber forbi bagsiden af huset, så det er muligt at stå på ski til og fra hotellet. Til centrum af det livlige Zell am See og dets mange butikker er der ca. 500 meter. Hotel Der Waldhof byder på smukke værelser, alle med tv, minibar og balkon. Hotellet er kendt for sit gode køkken, og opholdet er inkl. lækker halvpension. Hotel der Waldhof har en smuk wellnessafdeling med bl.a. en opvarmet udendørs pool, der frit kan benyttes eftermiddag og aften. Der er desuden gratis, trådløst internet overalt på hotellet.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • I udkanten af centrum
 • Afstand til centrum: ca. 400 meter
 • Afstand til lufthavn Salzburg: ca. 80 kilometer
 • Afstand til togstation Zell am See: ca. 1000 meter

Læs mere

 • Wellness
 • Opvarmet pool
 • Med bus eller bil eller fly
 • Gåafstand til centrum

Faciliteter

 • Klasse: komfort
 • Reception
 • Elevator
 • Safetybox (på værelset)

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Halvpension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

Skiområdet: Zell am See - Kaprun

Højde

3029m
753m

Piste

29km

55km

54km

0km

Lifte

Treinen 1
Cabine 12
Gondel 0
Stoeltjeslift 17
Sleeplift 18

Gletscher

1

Langrend

230km

Funpark

4

Skiløb på gletsjeren
Zell am See - Kaprun er et af de bedste skisportssteder i Østrig. I dette område finder du blandt andet Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen og Fusch. På grund af de mange gletsjere og snekanoner er snesikkerheden meget høj. Den yderligere fordel af gletsjeren er også, at den er egnet til både begyndere og øvede.

Godt liftsystem
Gondolerne ’Gletscherjet 1’ og "Gletscherjet 2' bringer dig hurtigt fra Kaprun til lifterne ved Kitzsteinhorn. Fra Zell am See afgår tre gondoler, som sikrer hurtig transport til de højeste toppe af Schmittenhöhe. Fra Schüttdorf er der en forbindelse på Areitbahn til Schmittenhöhe.

Noget for alle i Zell am See-Kaprun
For langrendsløbere, omfatter dette område den berømte "Pinzga Loipe", hvor du finder op til 200 km langrendspister. Snowboardere kan også, ud over på pisterne, give den gas i funparken og i halfpipen. På toppen af Schmittenhöhe ligger Berghotel med en kæmpe solterrasse. Når solen skinner kan man ofte opleve levende musik her. Den sorte piste er en udfordring og en god afslutning på en skøn dag på ski. Gør jer selv den tjeneste at besøge Snaps Hans på toppen af Schmittenhöhe.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5507894 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel