Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel St Hubertushof

7,2

St. Hubertushof er et hyggeligt, familiedrevet hotel i typisk alpin stil. Dette hyggelige hotel har en solrig og rolig beliggenhed i bydelen Thumersbach i Zell am See. Værelserne er enkelt indrettede og udstyret med tv og stilfulde badeværelser. Skiliften og det livlige centrum af Zell am See med dens charmerende butikker, restauranter og barer er inden for 4 kilometer. Om eftermiddagen, når du vender tilbage fra pisterne, kan du nyde en afslappende drink i de hyggelige barer i centrum eller i den hyggelige lounge på St. Hubertushof, der også inviterer dig ind i saunaen. Om aftenen kan du nyde den autentisk indrettet restaurant, der serverer traditionelle østrigske retter.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum: ca. 4 kilometer, Schüttdorf: ca. 5 kilometer
 • Afstand til lufthavn ca. 100 kilometer
 • Afstand til langrendsløjpe ca. 1 kilometer
 • Afstand til busstoppested til skilift

Læs mere

 • Familiehotel
 • Sauna
 • Rolig beliggenhed

Faciliteter

 • Klasse: komfort
 • Reception
 • Elevator (antal 1)
 • Spisesal

Flere faciliteter

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

Skiområdet: Zell am See - Kaprun

Højde

3029m
753m

Piste

29km

55km

54km

0km

Lifte

Treinen 1
Cabine 12
Gondel 0
Stoeltjeslift 17
Sleeplift 18

Gletscher

1

Langrend

230km

Funpark

4

Skiløb på gletsjeren
Zell am See - Kaprun er et af de bedste skisportssteder i Østrig. I dette område finder du blandt andet Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen og Fusch. På grund af de mange gletsjere og snekanoner er snesikkerheden meget høj. Den yderligere fordel af gletsjeren er også, at den er egnet til både begyndere og øvede.

Godt liftsystem
Gondolerne ’Gletscherjet 1’ og "Gletscherjet 2' bringer dig hurtigt fra Kaprun til lifterne ved Kitzsteinhorn. Fra Zell am See afgår tre gondoler, som sikrer hurtig transport til de højeste toppe af Schmittenhöhe. Fra Schüttdorf er der en forbindelse på Areitbahn til Schmittenhöhe.

Noget for alle i Zell am See-Kaprun
For langrendsløbere, omfatter dette område den berømte "Pinzga Loipe", hvor du finder op til 200 km langrendspister. Snowboardere kan også, ud over på pisterne, give den gas i funparken og i halfpipen. På toppen af Schmittenhöhe ligger Berghotel med en kæmpe solterrasse. Når solen skinner kan man ofte opleve levende musik her. Den sorte piste er en udfordring og en god afslutning på en skøn dag på ski. Gør jer selv den tjeneste at besøge Snaps Hans på toppen af Schmittenhöhe.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=155476 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel