Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Pensionat Hochwimmer

Den enkle og komfortable pensionat Hochwimmer er beliggende i rolige omgivelser, omkranset af smuk natur. Hver mogen forkæles du med østrigsk morgenmad, så du er klar til en lang dag på pisterne. Hyggelige centrum af Zell am See ligger 1 km væk, og skiliften ligger 1,2 km derfra. Skibussen, der standser i nærheden af Pensionat Hochwimmer, vil tage dig med til elevatorerne på et par minutter. Efter en smuk dag på skiløjperne, kan du besøge en af de livlige afterski barer i centrum af Zell am See eller nyde en god middag på en af de mange restauranter.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum; ca. 1,1 kilometer
 • Skibus lige fra hotellet
 • Afstand til skilift ca. 1,2 kilometer
 • Afstand til nærmeste (mini)supermarked ca. 50 meter

Læs mere

 • Komfortabel pensionering
 • Rolig beliggenhed
 • Velholdte værelser
 • Med bus eller bil eller fly

Faciliteter

 • Klasse: komfort
 • Morgenmadssal
 • Parkeringsplads
 • Sengelinned inkluderet skiftes 1 gange pr. uge

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning med morgenmad

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

Skiområdet: Zell am See - Kaprun

Højde

3029m
753m

Piste

29km

55km

54km

0km

Lifte

Treinen 1
Cabine 12
Gondel 0
Stoeltjeslift 17
Sleeplift 18

Gletscher

1

Langrend

230km

Funpark

4

Skiløb på gletsjeren
Zell am See - Kaprun er et af de bedste skisportssteder i Østrig. I dette område finder du blandt andet Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen og Fusch. På grund af de mange gletsjere og snekanoner er snesikkerheden meget høj. Den yderligere fordel af gletsjeren er også, at den er egnet til både begyndere og øvede.

Godt liftsystem
Gondolerne ’Gletscherjet 1’ og "Gletscherjet 2' bringer dig hurtigt fra Kaprun til lifterne ved Kitzsteinhorn. Fra Zell am See afgår tre gondoler, som sikrer hurtig transport til de højeste toppe af Schmittenhöhe. Fra Schüttdorf er der en forbindelse på Areitbahn til Schmittenhöhe.

Noget for alle i Zell am See-Kaprun
For langrendsløbere, omfatter dette område den berømte "Pinzga Loipe", hvor du finder op til 200 km langrendspister. Snowboardere kan også, ud over på pisterne, give den gas i funparken og i halfpipen. På toppen af Schmittenhöhe ligger Berghotel med en kæmpe solterrasse. Når solen skinner kan man ofte opleve levende musik her. Den sorte piste er en udfordring og en god afslutning på en skøn dag på ski. Gør jer selv den tjeneste at besøge Snaps Hans på toppen af Schmittenhöhe.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=156516 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel