Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Landgut Zapfenhof

7,9

Hotel Landgut Zapfenhof er et virkelig dejligt hotel beliggende i meget smukke omgivelser i Zell am Ziller. Zapfenhof har været drevet af den samme familie i mange år, og her er gæstens ferieoplevelse altid i fokus. Værelserne er komfortable og rummelige, og her lægges stor vægt på at tilbyde gæsterne et væld af gode madoplevelser. Maden laves primært af lokale, økologiske råvarer. Hvis vejret tillader det, så har Zapfenhof en dejlig solterrasse, hvor du kan slappe af efter en dag på pisterne. Du kan også vælge at tage en svømmetur, da hotellet har både indendørs pool og opvarmet udendørs pool. Hotellet har desuden et udvalg af forskellige wellness-faciliteter. Til famliliens børn har Zapfenhof et spillerum med bl.a. videospil.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum ca. 800 meter
 • Afstand til det gamle centrum
 • Afstand til lufthavn innsbruck: ca. 65 kilometer
 • Afstand til togstation jenbach: ca. 25 kilometer

Læs mere

 • Langrend lige ved hotellet
 • Udendørs opvarmet pool
 • God mad

Faciliteter

 • Reception (central reception)
 • Elevator
 • Lobby
 • Spisesal

Flere faciliteter

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

Morgenmadsbuffet og 5-retters aftenmenu med salatbuffet.

Skiområdet Zillertal Arena er en del af Zillertal

Højde

2500m
580m

Piste

11km

89km

43km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 1
Gondel 10
Stoeltjeslift 22
Sleeplift 18

Gletscher

Ingen

Langrend

Ingen

Funpark

2

Zillertal Arena er et fantastisk smukt skisportsted, hvor du kan gå fra den ene charmerende by til den anden.

Området har intet mindre end 234 snekanoner, hvilket betyder at snowboardere kan boltre sig i den dybe sne og skiløbere kan nyde de smukt præparerede pister. Zillertal Arena byder også på masser af oplevelser for langrendsløbere, som har hele 53 km løjper til deres rådighed. Området byder desuden på smukke vandrestier og sjove kælkebaner, som oplyses om aftenen.

Fra solterrassen af Larmachalm Koenigsleiten har du den skønneste udsigt over området Gerlosplatte. Disse to områder af Zillertal Arena forbindes af en fire-personers stolelift. Den moderne svævebane,  Isskogelbahn, forbinder desuden Gerlos med resten af Zillertal Arena på fremragende vis.

 

Dit Zillertal skipas giver også adgang til at stå på ski i andre områder af Zillertal og Mayrhofen, og bl.a. benyttes i Fugen.

 

 

Læs mere om Zillertal Arena

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52307

Skiområdet: Zillertal

Højde

3250m
550m

Piste

36km

244km

167km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 32
Gondel 4
Stoeltjeslift 63
Sleeplift 77

Gletscher

1

Langrend

200km

Funpark

5

Besøg Zillertal i hjertet af Tyrol
I hjertet af Tyrol finder du Zillertal, en dal som består af en række kendte skidestinationer, herunder Kaltenbach, Stumm, Mayrhofen, Ramsau/Hippach, Fügen, Hochfügen, Gerlos, Aschau, Wald/Königsleiten og Zell am Ziller. Zillertal former med alle de idylliske byer og bondegårde, et fantastisk stykke af Østrig.

Mellem de forskellige byer, kører regelmæssigt skibusser. Du kan også køre gratis med toget fra Jenbach til Mayrhofen og  skulle snekonditionerne ikke være de bedste, kan du besøge gletsjeren Hintertux som endda giver 100% snesikkerhed.

Endeløse muligheder i Zillertal
Totalt findes der i Zillertal omkring 662 kilometer pister, og du har mulighed for, at stå hele vejen til Gerlos centrum! Øverst ved Isskogelbahn kan du starte og ankomme på begynderpiste via Rösslalm i midten af Gerlos centrum, hvor snekanoner sørger for at give naturen en hånd, når dette er nødvendigt. Ved gode sneforhold, er der for langrendsløbere uanede muligheder i Zillertal.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Zillertal

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52307
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=172655 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel