Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Lejl. Luxner

8,2

Luxner lejlighederne ligger roligt i smukke omgivelser i gåafstand til den nye Karspitz-gondol i udkanten af Zell am Ziller. Orker man ikke de 5 minutters gang til gondolen, kan man benytte skibussen, der kører få meter fra huset. Luxner byder på to hyggelige lejligheder til hver 7 personer med hele 3 badeværelser. I det store spisekøkken kan man hygge aften og eftermiddag og lægge planer for den kommende dags skiløb. En opvaskemaskine gør det nemt at klare opvasken efter en god middag, og alternativt nås Zell am Ziller's mange gode restauranter på 5 minutter i bil. I centrum af Zell am Ziller kan der også provianteres til middagene hjemme i et af byens store supermarkeder. Luxner's trådløse internet gør det muligt at følge med derhjemme samt at holde styr på ugens vejrudsigt. Luxner's hyggelige ejer sørger for morgenbrød hver morgen, hvis ønsket. Skikælderens støvlevarmer sørger for varme og tørre støvler hver dag.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum ca. 1,5 kilometer
 • Afstand til busstoppested til skilift ca. 10 meter ( skibus gratis mod forevisning af billet)
 • Afstand til skilift ca. 500 meter
 • Afstand til nærmeste (mini)supermarked ca. 2,3 kilometer

Læs mere

 • Lejligheder til 7 personer
 • 3 badeværelser
 • Gratis trådløst internet
 • Kun for kør selv-gæster
 • Med bil eller fly

Faciliteter

 • Ingen elevator
 • Ingen safetybox
 • Mulighed for at bestille morgenbrød
 • Parkeringsgarage

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

Skiområdet Zillertal Arena er en del af Zillertal

Højde

2500m
580m

Piste

11km

89km

43km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 1
Gondel 10
Stoeltjeslift 22
Sleeplift 18

Gletscher

Ingen

Langrend

Ingen

Funpark

2

Zillertal Arena er et fantastisk smukt skisportsted, hvor du kan gå fra den ene charmerende by til den anden.

Området har intet mindre end 234 snekanoner, hvilket betyder at snowboardere kan boltre sig i den dybe sne og skiløbere kan nyde de smukt præparerede pister. Zillertal Arena byder også på masser af oplevelser for langrendsløbere, som har hele 53 km løjper til deres rådighed. Området byder desuden på smukke vandrestier og sjove kælkebaner, som oplyses om aftenen.

Fra solterrassen af Larmachalm Koenigsleiten har du den skønneste udsigt over området Gerlosplatte. Disse to områder af Zillertal Arena forbindes af en fire-personers stolelift. Den moderne svævebane,  Isskogelbahn, forbinder desuden Gerlos med resten af Zillertal Arena på fremragende vis.

 

Dit Zillertal skipas giver også adgang til at stå på ski i andre områder af Zillertal og Mayrhofen, og bl.a. benyttes i Fugen.

 

 

Læs mere om Zillertal Arena

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52307

Skiområdet: Zillertal

Højde

3250m
550m

Piste

36km

244km

167km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 32
Gondel 4
Stoeltjeslift 63
Sleeplift 77

Gletscher

1

Langrend

200km

Funpark

5

Besøg Zillertal i hjertet af Tyrol
I hjertet af Tyrol finder du Zillertal, en dal som består af en række kendte skidestinationer, herunder Kaltenbach, Stumm, Mayrhofen, Ramsau/Hippach, Fügen, Hochfügen, Gerlos, Aschau, Wald/Königsleiten og Zell am Ziller. Zillertal former med alle de idylliske byer og bondegårde, et fantastisk stykke af Østrig.

Mellem de forskellige byer, kører regelmæssigt skibusser. Du kan også køre gratis med toget fra Jenbach til Mayrhofen og  skulle snekonditionerne ikke være de bedste, kan du besøge gletsjeren Hintertux som endda giver 100% snesikkerhed.

Endeløse muligheder i Zillertal
Totalt findes der i Zillertal omkring 662 kilometer pister, og du har mulighed for, at stå hele vejen til Gerlos centrum! Øverst ved Isskogelbahn kan du starte og ankomme på begynderpiste via Rösslalm i midten af Gerlos centrum, hvor snekanoner sørger for at give naturen en hånd, når dette er nødvendigt. Ved gode sneforhold, er der for langrendsløbere uanede muligheder i Zillertal.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Zillertal

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52307
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=114596 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel