Værd at vide

[SELECT_STATIC_INFO_OPTION]

Har du et spørgsmål om din ferie?

Stil dit spørgsmål her

Bestilling og betaling

Bestilling Ordrebekræftelse og faktura Mit Sunweb Rejselængde Depositum Betalingsmetoder Gavekort Rejsedokumenter/Billet Rejseansvarlig Børnerabatter Ønsker Personlige oplysninger

Bestilling

Sunweb er en online rejsearrangør, og derfor er den hurtigste måde at bestille vores rejser på at gøre det via vores hjemmeside. Du kan også bestille rejser via e-mail eller telefon. Det er de samme rejser og priser, der er tilgængelige ved online bestilling på hjemmesiden som ved telefonisk henvendelse.

Ordrebekræftelse og faktura

Når din bestilling er gennemført, modtager du et bookingnummer, og vi betragter din bestilling som endelig; du har således accepteret vilkårene anført på hjemmesiden. Du vil kort herefter modtage en ordrebekræftelse og en faktura på e-mail.

Vi beder dig venligst gennemgå din ordrebekræftelse og din faktura: Er alle navne stavet i overensstemmelse med det i passet anførte, stemmer det anførte hotel overens med det bestilte, osv. Skulle der være misforståelser af nogen art, så lad os få dem rettet med det samme. Bemærk, at ordrebekræftelsen er en bekræftelse på din bestilling, og at det er din pligt at kontrollere indholdet. Sunweb sender dine billetter via e-mail ca. en uge før afrejse. Disse skal udskrives og benyttes i forbindelse med check in på fly/bus/hotel. Hvis du har angivet, at du ønsker at modtage billetterne med posten, så udskriver vi din billet for dig og sender den til dig. Dette koster 150,- i administrationsgebyr.

Mit Sunweb

Sammen med fakturaen modtager du et link og et login til ”Mit Sunweb”. Her kan du se alle detaljerne vedrørende din rejse. Du kan også betale og se de foreløbige flytider (såfremt de er tilgængelige).

Rejselængde

Den angivne rejselængde på Sunwebs rejser er angivet fra afrejsedato til hjemkomstdato.

Depositum

Efter du har foretaget din bestilling, modtager du en ordrebekræftelse sammen med betalingsbetingelserne. Depositum udgør 15 % af rejsens samlede pris og skal betales senest 3 dage efter bestillingsdatoen. Afbestillingsforsikring, rejseforsikring mv. betales sammen med depositum. Restbeløbet skal betales senest 6 uger før afrejsen. Bestiller du indenfor 6 uger før afrejsen, så skal det samlede beløb for rejsen betales omgående.

Betalingsmetoder

Dankort
Du kan nemt og gratis betale med dankort på ”Mit Sunweb”. Loginoplysninger bliver sendt til din e-mailadresse sammen med fakturaen.

Kreditkort
Når du betaler med Mastercard eller lignende kreditkort, så vil du blive opkrævet et gebyr på 1,25 % af det samlede beløb, dog minimum 75,- pr. betaling.

Bankoverførsel
Bank: Jyske Bank
Bankkontonummer: Reg.nr. 5078 Kontonr. 1052696

Husk at oplyse dit bookingnummer som reference.

Bankoverførsel fra udlandet
Hvis du ønsker at betale fra udlandet, så kan du overføre det udestående beløb til vores bankkonto.

Du skal bruge følgende oplysninger:
Bank: Jyske Bank
Bankkontonummer: Reg.nr. 5078 Kontonr. 1052696
BIC/SWIFT: JYBADKKK
Iban: DK9550780001052696

Husk at oplyse dit bookingnummer som reference.

Bemærk: Betaler du via bankoverførsel fra udlandet, skal du altid sende en kvittering for overførslen fra din bank til vores faxnummer eller via e-mail.

Gavekort

Gavekort og tilgodebeviser kan benyttes på rejser og services på vores hjemmeside. Gavekortene er enten et fysisk dokument eller en e-mail, som skal sendes til os, når du ønsker at benytte det. Gavekort og tilgodebeviser kan også indeholde en rabatkode, som du kan benytte ved bestilling på hjemmesiden.

Gavekort, som er vundet på messer eller konkurrencer, kan ikke refunderes eller ændres til andre produkter. Disse præmiegavekort er desuden strengt personlige og kan ikke overdrages til andre personer. Præmiegavekort kan ikke benyttes til rutefly. Gavekort og tilgodebeviser kan ikke kombineres med andre rabatter og er gældende til den type rejse, som er udspecificeret på dokumentet. Du kan således ikke bruge et skirejse-gavekort som betaling af en solferie eller et solferie-gavekort som betaling af en kør-selv ferie, osv.

Gyldighedsperioden fremgår af gavekortet/tilgodebeviset. Er der ikke anført en gyldighedsperiode, så er det gældende i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Rejsedokumenter/Billet

Ca. 1 uge før afrejse vil du modtage dine rejsedokumenter med de endelige flytider samt andre praktiske forhold – Dette er forudsat af, at Sunweb har modtaget det fulde beløb for rejsen.

Rejsedokumenterne skal printes og medbringes på rejsen. På billetten er afgangs- og ankomsttidspunkter anført i lokaltider, hotelreservation, forplejning, transport mellem lufthavn og hotel samt evt. aktiviteter og bagagetilkøb. Du modtager dit boardingkort og pladsnummer i afrejselufthavnen. Vær særdeles opmærksom på afrejsetiderne på de sene afgange – husk at datoen skifter ved midnat. Hvis du er i tvivl om dagene, så er du velkommen til at kontakte vore rejsekonsulenter. Vi påtager os intet ansvar, hvis du møder for sent op i lufthavnen.

Rejsedokumenterne tilsendes gratis via e-mail. Ønsker du faktura og rejsedokumenter tilsendt med posten, koster det 115,- til ekspedition og porto.

Rejseansvarlig

Den person, som ved bestilling har opgivet adresse, tlf. nr. osv. og som er noteret på ordrebekræftelsen, er ansvarlig for reservationen på vegne af de øvrige rejsedeltagere. Den rejseansvarlige hæfter for, at betaling sker rettidigt. Evt. tilbagebetalinger sker kun til den rejseansvarlige. Kun denne person kan ændre eller annullere rejsen.

Børnerabatter

Evt. børnerabatter vil fremgå af bestillingen online. Fratrækkes der ikke børnerabat automatisk ved bestillingen, ydes der ikke børnerabat på den pågældende rejse.

Ønsker

Har du specielle ønsker i forbindelse med rejsen; f.eks. udsigt, bo lavt eller bo side om side, beder vi dig venligst anføre dette allerede ved bestillingen.

Det skal understreges, at vi ikke kan garantere, at disse ønsker opfyldes, men at vi altid sender dine ønske videre til hotel, flyselskab osv.

Værelsesfordelingen foretages på destinationen, og vi kan således ikke altid sikre os, at dine specielle ønsker imødekommes. Vi anmoder om, at der ikke rettes forhåndshenvendelser til vores guider eller til hotelpersonalet, idet de heller ikke har mulighed for at stille garantier for dine ønsker inden ankomsten.

Bemærk, at det på nogle hoteller er muligt at betale et gebyr for at sikre en bestemt placering. Kan opfyldelse af dine ønsker sikres ved bestilling mod gebyr, modtages ikke ønsker om opfyldelse af disse uden gebyrer. Sunweb påtager sig ikke ansvaret for ekstra services købt direkte hos flyselskabet.

Personlige oplysninger

De kontaktoplysninger, som du oplyser ved bestilling af rejsen (tlf.nr., e-mailadresse osv.), skal være gældende under hele rejsen. Dvs. at hvis du flytter eller ændrer e-mailadresse, skal du kontakte os hurtigst muligt. Vigtige oplysninger og evt. ændringer vil blive sendt til din e-mailadresse. Vi tager ikke ansvaret for, at vigtig information ikke når frem i tilfælde af, at e-mailadressen er skiftet.

Dine personlige oplysninger videregives ikke til 3. mand, og dine oplysninger er sikret hos os.

Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel